Képtár

 

Gyorséttermekben és házhozszállításkor is használható az OTP SZÉP kártya

Publikált: 25/02/2012 közzétette: Turizmus Panoráma Bulletin

» Szépkártya információk
»» Általános információk

Gyorséttermekben és házhozszállításkor is használható az OTP SZÉP kártya

2012.02.08. 13:51 | Turizmus Panoráma Bulletin

Gyorséttermek, ételfutárok és éttermek között is választhatnak az OTP SZÉP kártya-tulajdonosok: olyan vendéglátóhelyekkel bővült az elfogadóhelyi-hálózat, mint a McDonald’s, a Teletál ételfutár vagy a Wasabi étteremhálózat egyes üzletei. Emellett lehetővé vált a plasztikkártyás fizetés a CBA bizonyos üzleteiben is. Így a 100 000 SZÉP kártya-birtokos már mintegy 5000 helyen használhatja fel juttatásait.

 

„Az OTP Pénztárszolgáltató sikerrel zárta az év első hónapját, amikor már vendéglátóhelyekkel is bővülhetett a SZÉP kártya elfogadóhelyi hálózata” ¬– számolt be az eredményekről Róth Lajos, az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója.  - „Csak januárban több száz étterem és meleg-ételeket felszolgáló üzlet csatlakozott, köztük a Wasabi étterem, a CBA és a McDonald’s egyes üzletei.”

Az OTP SZÉP kártya-tulajdonosok már a Teletál és az Interfood ételfutár szolgáltatásaiért is fizethetnek a plasztikkártyájukkal. A fizetés egyszerűen és gyorsan megoldható a webshop segítségével, de egyre több ételfutár kínálja fel a mobil POS-terminálon keresztül történő fizetés lehetőségét is. Az OTP Pénztárszolgáltató úgy alakította ki rendszerét, hogy az a lehető legrugalmasabb legyen a Széchenyi Pihenőkártya felhasználói és elfogadóhelyei számára. Az elfogadóhelyek kiválaszthatják a számukra leghatékonyabb fizetési módozatot: a POS-terminál és az internetes webshop mellett telefonon keresztül is megoldható a számla kiegyenlítése.

Értékelés